Fotografie comercială

Interior · Mâncare · Produs

50+ de clienți din domeniul HORECA

În cei cinci ani de activitate, am realizat fotografii pentru mai bine de 50 de clienți din domeniul HORECA. Pentru a ieși în evidență pe diversele platforme de booking, este necesar ca unitatea de cazare să fie prezentată într-o lumină foarte bună, iar această lumină este controlată prin tehnică. Stăpânind tehnica, adăugând pasiunea și talent, am reușit să realizez fotografii foarte bune, care mai apoi să atragă clienți.

20+ de clienți din categoria restaurante

Am experiența necesară pentru a construi vizual meniul restaurantelor. Am colaborat cu restaurante fine-dinning din Londra, iar studiile (Fotografie Documentară și Fotojurnalism) și experiența acumulată în domeniul artistic mi-au dezvoltat atenția pentru detalii și creativitatea. Știu că mâncarea trebuie să spună o poveste, chiar și în fotografii.

5 clienți și zeci de produse fotografiate

Am fotografiat produse precum haine, accesorii, print-uri, cărți și, datorită acelor fotografii, clienții mei au ieșit în evidență pe diversele platforme online. Orice produs este pus în valoare de decorul atent construit și de tehnica fotografică utilizată.

30+ muzee și obiective culturale

Am realizat fotografii și filmări pentru mai mult de 30 de muzee și obiective culturale din țară. Sunt pasionat de domeniul cultural și înțeleg cât de importante sunt organizarea, promptitudinea și calitatea în acest domeniu. Am inițiat proiecte precum Muzee de la sat, prima platformă online dedicată muzeelor de la sat, și De la sat pentru a îmbunătăți imaginea culturală din România.

Vezi mai multe fotografii de

Clienți și parteneri

Apariții Media

Contact

Aici sunt informațiile de care ai nevoie.


Iasi, Romania
contact@teoderascu.com
+40 755 666 172

Sau completează formularul și te voi contact eu.